Дека Sk8Mafia Kremer Smug 8.25"x32"

Sk8Mafia
SMDE0023A001
7145,00
сом
  • Ширина: 8.25"
  • Длина: 31,52 дюйма
  • Колесная база: 14.2"
  • Хвост: 6.40"
  • Нос: 6.72"