Дека Sk8Mafia Lawyer Trophy 8.1"x32"

Sk8Mafia
SMDE0023A022
5001,00
сом
7145,00
сом
  • Ширина: 8.125"
  • Длина: 31.40"
  • Колесная база: 14.2"
  • Хвост: 6.34"
  • Нос: 6.66"