Дека Sk8Mafia House Logo Smoke Chrome 8.3"x32"

Sk8Mafia
SMDE0023A025
6845,00
сом
  • Ширина: 8 375"
  • Высота: 32,10"
  • Колесная база: 14,2"
  • Хвост: 6,84"
  • Нос: 6,88"